Logo
Imprimir esta página

Canals rep una subvenció per a programes de joventut

  • Lunes, 07 Enero 2019 10:50
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Canals rep una subvenció per a programes de joventut FILEminimizerLa Diputació de València ha fet públic en el seu Butlletí Oficial la subvenció de 3.159,94€ per a la realització de programes municipals de joventut a l'Ajuntament de Canals.

Aquesta subvenció ha sigut sol•licitada per 195 entitats, de les quals 188 es troben en la situació que fonamenta la concessió i en elles concorren les circumstàncies i es compleixen les condicions i requisits previstos en la Llei General de Subvencions, l'Ordenança General de Subvencions de la Diputació Provincial de València i la convocatòria per poder ser beneficiàries.

Ricardo Requena, regidor de Joventut i alcalde de Canals, s'ha mostrat satisfet i ha destacat que «qualsevol ajuda és bona per poder continuar oferint una activitat tan variada i diversa als joves del municipi». Ha afegit que «des de la Regidoria volem continuar com fins ara i per això no deixem de pensar i de treballar per noves activitats o iniciatives que atraguen l'atenció dels més joves».

 

Noticias Canals

La Costera

TNC

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA