Logo
Imprimir esta página

L’Ajuntament de Canals està més prop de licitar la concessió del Bar del Poliesportiu

  • Jueves, 11 Julio 2019 18:47
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

2019.07.11 LAjuntament de Canals està més prop de licitar la concessió del Bar del Poliesportiu 1

 

Des de l'Ajuntament de Canals s'està treballant per a traure a subhasta la nova licitació del Bar Restaurant del Poliesportiu Municipal.

 

Aquest tema està sent prioritari per a l’actual equip de govern. Cal recordar que després de 33 anys no s’havia dut a terme cap obra de manteniment, i ara, mitjançant una important injecció econòmica, s’ha millorat la cuina, els banys i les reixes i finestres. També s'ha resolt un greu problema que arrossegava l’edifici, les filtracions d’aigua en el sostre i en la terrassa. Aquestes obres faran que el servei de bar restaurant augmenten en qualitat i en seguretat.

 

Mentre aquest procés es du a terme, l’Ajuntament de Canals ha habilitat màquines expenedores de refrescos, menjar i cafè, a més d'un espai amb ombra reservat amb cadires i taules per als usuaris del poliesportiu.

Mai Castells, alcaldessa de Canals, ha assegurat que «per a l’actual equip de govern és una prioritat l’obertura del bar restaurant del poliesportiu i que, per això, s’està treballant perquè els usuaris pugen tornar a gaudir d’este servei com més prompte possible».

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA