Logo
Imprimir esta página

La Fira Comercial torna el proper 6 d’octubre

  • Lunes, 13 Agosto 2018 12:18
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

thumbnail 2018.08.13 La Fira Comercial torna el proper 6 doctubreLa regidoria de Promoció Socioeconòmica de l'Ajuntament de Canals i el col·lectiu Associem anuncien que el proper 6 d'octubre tindrà lloc una nova edició de la Fira Comercial que sempre té una acollida molt bona per part dels comerciants de la població i de la Costera. Aquest any, el lema que encapçalarà la fira serà "Fem comerç. Fem Canals".
Tal i com ha explicat el Regidor de l'àrea, Ricardo Requena, "en les últimes edicions s'han superat les expectatives, els comerços que participants han sobrepassat el mig centenar i els assistents han eixit molt satisfets". Com ha afirmat el regidor, la fira tindrà lloc a l'Avinguda Vicent Ferri i tornarà a tenir el mateix horari ampliat que l'any anterior, de 9:00h a 21:00h ininterrompudament. Des de l'ajuntament compten amb la xifra de 50 estands entre els que es podran trobar un ventall ampli de productes i serveis com sabates, roba, telefonia, regals i complements, flors, joies, papereria, articles esportius.
En l'Avinguda Vicent Ferri es compta amb un espai de 800m2 ocupat per la Fira Comercial però, a banda, hi haurà una programació d'activitats complementàries com animació infantil, música, castells d'aire per als més menuts, sortejos i moltes més propostes lúdiques i festives.
Per a Requena, "aquesta fira és una acció que continua impulsant i dinamitzant el nostre comerç de proximitat oferint un espai per a exposar els seus productes i serveis dins d'un ambient lúdic i festiu". També ha afegit que "sempre és bon moment per donar valor i reconèixer l'esforç diari d'empreses i comerços de la nostra localitat i també per a donar a conèixer el treball d'Associem com una estructura que recolza el comerç local".

 

Noticias Canals

La Costera

TNC

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA