Logo
Imprimir esta página

Canals ofereix dos nous cursos formatius gratuïts

  • Martes, 15 Enero 2019 11:50
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

pani FILEminimizerLa Regidoria de Promoció Socioeconòmica arranca l'any amb dos nous cursos formatius, "Panaderia i Rebosteria" i "Manipulador d'aliments", organitzats pel Centre de Turisme de València (CdT).

El primer curs,"Panaderia i Rebosteria", es portarà a terme durant el mes de febrer, concretament, del dia 4 al 7. Està dirigit a desocupats i es portarà a terme en la Forn Casa Mario, de Canals. L'horari d'aquest curs serà de 9:00h a 13:00h i la data límit d'inscripció és el 31 de gener.

D'altra banda, el segon curs, "Manipulador d'aliments", serà l'11 de març de 9:30h a 13:30h. Aquest estarà dirigit a desocupats i treballadors d'hostaleria demandants de millora d'ocupació. Es realitzarà en la sala polivalent de Ca Don José i tots els interessats podran inscriure's fins el 8 de març.higi FILEminimizer

Ricardo Requena, regidor de Promoció Socioeconòmica, ha explicat que «repetim aquestos cursos per la gran acollida que han tingut en les anteriors edicions i perquè molta gent interessada en realitzar-los va quedar en llista d'espera». «Continuem apostant per la formació i volem donar resposta a totes les inquietuds dels veïns del municipi», ha afegit.

Per a més informació escriure un correu a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o preguntar directament a l'Agència de Desenvolupament Local.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noticias Canals

La Costera

TNC

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA