Logo
Imprimir esta página

Les Festes de Sant Antoni 2019 a Canals Ràdio

  • Martes, 15 Enero 2019 12:03
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Canals Ràdio FILEminimizerCanals Ràdio, amb motiu de les Festes Patronals Sant Antoni Abat 2019, els oferirà una programació especial.

Aquest dimecres 16 de gener, des de les 10:00h, s'emetrà una programació espacial amb l'acte d'entrega de la Foguera. Després, des de la Casa de la Vila, es podrà escoltar la salutació de benvinguda i primer Vítol, a càrrec de la Festera de Gràcia.

Per la vesprada, sonarà el Festival de Bandes i un programa especial de lectures a Sant Antoni amb la Pebrella i el Club de Lectura. A partir de les 20:00h, en directe, es retransmetrà la Cremà de la Foguera des de la Plaça Major.

Dijous, dia del nostre Patró, des de les 10:00h, podrà escoltar-se cronològicament tots els actes de la Festa de Sant Antoni 2019.

Per últim, divendres 16, al llarg de tota la jornada, hi haurà una programació musical amb moltes i variades seleccions.

 

Noticias Canals

La Costera

TNC

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA