Tus Noticias de La Costera

Joventut ofereix una jornada de formació als corresponsals juvenils i monitors del JOC

fotorogilenaL’alcalde, Roger Cerdà i la regidora de Joventut, Lena Baraza, visitaren la Casa de la Joventut per a agrair la tasca d'aquestos joves
Xàtiva, 3 d'abril de 2018.- El passat dissabte 29 de març, va tindre lloc a la Casa de la Joventut una jornada de formació sobre resolució i mediació de conflictes destinada tant als membres del programa de Corresponsals Juvenils com als monitors del JOC, Centre social de Joventut, Oci i Cultura. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la Regidora de Joventut, Lena Baraza, van visitar la Casa de la Joventut i observaren el desenvolupament de la jornada de formació.

El programa de Corresponsals Juvenils tracta de fomentar la participació i implicació de la població jove. Els corresponsals funcionen com a nexe entre els centres educatius i la Regidoria de Joventut. La seua tasca és voluntària i permet a la regidoria conèixer de primera mà quines són les demandes de la població jove i així crear polítiques públiques de joventut i accions adequades a les seues necessitats.

En la jornada de formació en resolució i mediació de conflictes, tant els corresponsals com els monitors i monitores del JOC, van aprendre d’una manera dinàmica i divertida formes de tractar i resoldre possibles conflictes que es poden sorgir en la vida quotidiana.
    
L'alcalde els va agrair la tasca que realitzen durant tot l’any doncs “els corresponsals juvenils ja són un referent que ens serveix per conèixer les necessitats dels més joves i, per això, des de l’administració podem oferir polítiques i accions que sabem que són les que els i les jóvens necessiten”. Per altra banda, la regidora Lena Baraza, també els va reconèixer l'esforç i va recalcar que “des de la Regidoria de Joventut s’ha fet un esforç important perquè volem que els joves participen de la vida política i, per això, el programa de Corresponsals Juvenils és important, doncs així, la joventut passa a tindre un paper actiu en l’administració i açò ens permet donar-li veu”.

La jornada va acabar al JOC, amb una activitat de jocs de taula.
Juventud ofrece una jornada de formación a los corresponsales juveniles y monitores del JOC

El alcalde, Roger Cerdà y la concejala de Juventud, Lena Baraza, visitaron la Casa de la Juventud para agradecer la labor de estos jóvenes

Xàtiva, 3 de abril de 2018.- El pasado sábado 29 de marzo, tuvo lugar en la Casa de la Juventud una jornada de formación sobre resolución y mediación de conflictos destinada tanto a los miembros del programa de Corresponsales Juveniles como los monitores del JOC, Centro Social de Juventud, Ocio y Cultura. El alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, y la Concejala de Juventud, Lena Baraza, visitaron la Casa de la Juventud y observaron el desarrollo de la jornada de formación.

El programa de Corresponsales Juveniles trata de fomentar la participación e implicación de la población joven. Los corresponsales funcionan como nexo entre los centros educativos y la Concejalía de Juventud. Su tarea es voluntaria y permite a la concejalía conocer de primera mano cuáles son las demandas de la población joven y así crear políticas públicas de juventud y acciones adecuadas a sus necesidades.

En la jornada de formación en resolución y mediación de conflictos, tanto los corresponsales como los monitores y monitoras del JOC, aprendieron de una manera dinámica y divertida formas de tratar y resolver posibles conflictos que pueden surgir en la vida cotidiana.

El alcalde les agradeció la labor que realizan durante todo el año pues "los corresponsales juveniles ya son un referente que nos sirve para conocer las necesidades de los más jóvenes y, por ello, desde la administración podemos ofrecer políticas y acciones que sabemos que son las que los y las jóvenes necesitan". Por otra parte, la concejala Lena Baraza, también les reconoció el esfuerzo y recalcó que "desde la Concejalía de Juventud se ha hecho un esfuerzo importante porque queremos que los jóvenes participen de la vida política y, por ello, el programa de Corresponsales Juveniles es importante, pues así, la juventud pasa a tener un papel activo en la administración y esto nos permite darle voz ".

 

Noticias

La Costera

TNC

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA