Logo
Imprimir esta página

Es renova el teatre escolar per al tercer i últim trimestre

  • Sábado, 11 Mayo 2019 07:45
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

2019.05.10 Es renova el teatre escolar per al tercer i últim trimestre 1

 

Amb el segon trimestre arriba una nova programació d'obres teatrals que les regidories d'Educació i Cultura han preparat per als alumnes de diferents cicles educatius de tots els centres del municipi.

El primer espectacle va començar ahir al Centre Cultural Papa Calixte III. Amb "La caverna del foc", els estudiants de primària van gaudir d'una història d'amor i superació entre dues espècies: sapiens i neandertal que ens ensenyarà la vida en la prehistòria.

El proper 22 de maig tindrà lloc l'última sessió de teatre d'aquest curs per a l'alumnat d'educació infantil, "La gallina dels ous d'or", una història que gira al voltant de la importància dels diners.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor d'Educació de Canals, "tornem amb la nova programació teatral dirigida als estudiants dels centres educatius de la localitat per tal d'impulsar la cultura des d'una edat primerenca, i a més a més de manera senzilla, ja que portem les funcions directament al Centre Cultural Papa Calixte III".

 

TNC

La Costera

Noticias Canals

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA